05:20 startade resan, och vid 16:30 var i framme i Marina Kremik där båten låg. Vi hyrde från ett bolag som heter More Sailing Efter en relativt lång väntan på pappersarbete så fick vi tillgång till båten och kunde bära in våra prylar.

Träffade även Lasse med sin fru Eva, och Torbjörn som var där för att sjösätta deras nya båt som kommer gå på charter. Bilder och lite info om det kommer i morgondagens inlägg.

För enkelhetens skull har vi haft en gemensam skeppskassa som vi handlat och betalat hamnavgifter för, kanske inte 100 % rättvist, men helt klart bättre än alternativet, totalt kaos dvs..

Middagarna betalades inte från skeppskassan, och den här kvällen åt vi på restaurangen som fanns i marinan, ingen kände att vi orkade ta taxi till grannbyn Primosten, utan bestämde att vi gör det sista kvällen istället.

Efter middagen blev det lite sittbrunnshäng med bland annat beslut om morgondagens rutt som blev kort för att Lasse & co skulle kunna möta oss där och sedan vända då dom hade ett flyg att passa. 

Blev en relativt tidig kväll så vi kunde komma iväg i tid följande morgon.

 Marinan:

 

 

Just ja, båten. Det var en Beneteau Oceanis 54, åtta personer hade hytter (bor två och två) och Ubbe fick sova i "Ankarboxen" eller salongen beroende på temperatur, tack vare att vi hade AC så blev det några nätter i salongen för honom då värmen i ankarboxen var olidlig..