Vidare mot Biograd! Och Harley Davidson on tour

Nu är målet för dagen staden Biograd, när vi kom fram insåg vi att det var Harley Davidson on tour i staden och var enda hus, turbåt, restaurang etc var "pyntat" med HD-lappar.
Den egentliga "festivalen" startade dagen efter vi kom, men var såklart mycket folk i stan i alla fall, motorcyklar överallt och bikers såklart.
Värmen var nästan olidlig när vi kom fram, och efter att ha gått en tur genom staden så längtade vi något oerhört efter en dusch, och sedan ACn i båten!

Vi åt på ett trevligt litet ställe som Micke och Lena besökt tidigare, och det var första stället som hade den service vi är van vid i Sverige så det blev en riktigt trevlig överraskning! På väg hem från middagen och en ytterligare kort tur på stan så snubblade vi över ett band som hade soundcheck rätt nära hamnen. Och inte soundcheck som det brukar vara, utan dom verkligen spelade och testade och spelade lite mer. Dessutom var dom riktigt bra, så när soundchecken var slut och bandet informerade om att konserten börjar om 30 minuter gick vi tillbaka till båten med planen att återvända och se på konserten.
Fyra tappra själar blev vi som satt och lyssnade, Micke, Ubbe, Pontus och jag. Bland de bättre live-band jag har sett, och definitivt det bästa cover-bandet!